ASUS MeMO Pad,tableta de 7 inci. Un alt Nexus 7?

Asus Tablet

MeMO Pad vine tot cu ecran de 7” şi un preţ rezonabil, circa 800 de lei pentru România. Se laudă cu luminozitatea de 350 nits, cu funcţionalitate multi-touch în 10 puncte şi rezoluţie de 1024 x 600 pixeli (1280×800 la Nexus 7), alături de un slot de memorie ce acceptă carduri de până la 32GB în plus peste cei 16 GB ai tabletei (fără slot de card la Nexus 7, dar cu memorie internă de 16 sau 32 GB). MeMO Pad are un finisaj inspirat de structura unui diamant, carcasa având trei variante cromatice (finisaj de tip piele falsă la Nexus).

Tableta MeMo PAD 7’’ va ajunge în România la începutul lunii martie 2013. Modelul ME172V va putea fi achiziţionat la preţul aproximativ de 800 lei (TVA inclusiv – circa 1.000 lei pentru Nexus 7). La preţul acesta intră în competiţie directă cu producătorii locali Allview şi Evolio.

Amazing Asus Tablet

„Pronunţat “meemo”, MeMO vine de la “My Mobile. My Moment” şi reflectă poziţionarea modelului ASUS MeMO Pad ca tabletă recomandată pentru oamenii în mişcare” (spre deosebire de tabletele alea de 27 de inci recomandate pentru sedentari, bănuiesc).

Revenind, tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean, cu procesorul VIA WM8950 la 1GHz şi de grafica Mali-400 (Nvidia Tegra 3 la Nexus 7). MeMO Pad dispune de tehnologia audio ASUS SonicMaster şi MaxxAudio şi integrează 16GB spaţiu de stocare ce poate fi suplimentat cu până la 32GB prin intermediul slotului microSD. O suită de aplicaţii Asus sunt preinstalate, incluzând: SuperNote Lite, BuddyBuzz, ASUS WebStorage, ASUS Studio şi WebStorage Office pentru creşterea productivităţii.

Sursa: aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s