Microsoft Surface Pro: extra performanta mult asteptata?!

Toata lumea a asteptat cu interes lansarea noii tablete Microsoft Surface Pro. Despre lansarea modelului anterior ( din toamna), cu Windows RT, s-a vorbit mult si bine. Parerile au fost impartite, evident. Parca totusi entuziasmul nu a fost cel scontat. Ca o consecinta, Microsoft a anuntat lansarea unui nou device, Microsoft Surface Pro, care promite…extra performanta?!

tablet

Fata de varianta deja prezenta pe piata, Surface Pro se va baza pe o arhitectura x86, cu procesor Intel Core i5 din generatia a treia si va rula Windows 8 Pro, ceea ce inseamna ca toate aplicatiile rulate pe actualele sisteme PC vor functiona sip e Surface Pro.

Ecranul este unul de 10.6 inchi Cleartype cu 10 puncte de touch si rezolutie 1920x 1080 pixeli Full HD, iar tableta include port USB 3.0, iesire miniDisplay si camera cu rezolutie 720p. Designul este asemanator cu cel de la Surface cu Windows RT, cu carcasa Dark Titanium, antene dual 2×2 MIMO, stand, dar include si un stylus.

Preturile pentru Microsoft Surface Pro au fost anuntate anterior. Varianta de 64 de GB va costa 899 de dolari, iar cea cu 128 de GB ajunge pana la 999 dolari.

Totodata, Microsoft a anuntat extinderea tarilor unde Surface RT va fi prezenta. Pe langa tarile unde deja tableta se afla la vanzare – Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong Marea Britanie si Statele Unite, tableta va mai ajunge in alte 13 tari: Austria, Belgia, Danemarca, Finlandia, Irlanda, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Elvetia.

Sursa: aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s