Cand tehnologia ia contact cu sportul: Nike FuelBand

nike

Nike a lansat un gadget care monitorizeaza activitatea ta fizica zi de zi. Gadgetul este compatibil cu smartphone-urile care functioneaza atat pe Android cat si pe iOS si iti ofera in timp real informatii complete despre numarul de calorii consumat, timpul de miscare si chiar numarul de pasi pe care ii faci in decursul unei zile. Gadget-ul dispune de un accelometru care monitorizeaza miscarea incheieturii, pe care o afiseaza ulterior pe display-ul LED al bratarii, in partea exterioara. Dispozitivul nu este doar pentru cei care fac efort fizic sustinut, ci si pentru cei cu activitate rutinara solicitanta. Fuel Band nu implica conexiune GPS ci descarcarea unei aplicatii (in cazul utilizatorilor de iPhone-uri) care ajuta la update. Acest lucru se poate realiza si prin intermediul USB-ului.

1200002541

Foarte interesant este faptul ca utilizatorul bratarii isi poate stabili targeturi. Culorile LED-ului variaza de la rosu la verde, in functie de raportul individului cu targetul aferent. Gadgetul nu doar iti ofera informatii, dar te si determina sa fii mai activ. Proactivitatea este cuvantul cheie pe care Nike l-a avut evidentiat atunci cand a lansat produsul pe piata. Ca si design, bratara este simpla (chiar minimalista), cauciucata si evident, cu un aspect sport.  Marimi disponibile: S, M si L. Bratara functioneaza pe baterii.

Ce ai nevoie pentru a activa bratara:

  • Sistem Macintosh sau PC, dotat cu port USB si cu sisteme de operare Mac OS v 10.4 sau Windows 7 , Windows Vista (SP2) sau Windows XP (SP2)
  •  Internet
  • Aplicatia disponibila pentru download din App Store

fuel-band-nike

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s