BlackBerry Z10- Experienta BlackBerry reinventata

blackberry-z10

Pentru a castiga din nou loc pe piata international a telefoniei mobile, gigantii de la BlackBerry au facut pasul inainte necesar. Mai mult decat un simplu BlackBerry, noul BlackBerry Z10 este smartphone-ul de care depinde viitorul companiei.

Dar este acesta un serios competitor pentru iPhone 5 si pentru Galaxy S III ?

Hotarati sa nu urmeze calea altor producatori  care au optat pentru sistemul de operare Android, BlackBerry au decis sa-si ia destinul in propriile maini si sa-si construiasca propriul sistem de operare. Desigur, acest proces a fost lung si anevoios dar la final rezultatele au fost pe masura . BlackBerry Z10 este primul telefon cu sistemul de operare BlackBerry 10.Producatorul este insa constient de problemele sistemul de operare si la mai putin de 1 luna de la lansarea oficiala acesta ofera si prima varianta de actualizare.

specs-hero

Intotdeauna utilizatorii acestei companii au fost persoanele de afaceri pentru care timpul inseamna bani. Asadar, platforma de operare a fost construita astfel incat accesibiliatea la functii, dar mai ales la comunicare,  sa fie cat mai usoara chiar si atunci cand il manevrezi cu o singura mana.

35583323-8764_620x433

Trecand de la obisnuita tastatura QWERTY la full touch screen, milioanele de fani au ramas socati. Compania promite insa ca acestia nu vor fi dezamagiti atunci cand vor experimenta touchscreen-ul. Cu un display de 4.2 inch si o rezolutie de 768×1280, acesta a fost preferat de internauti in defavoarea celui de la Galaxy SII sau Lumia L920, si datorita celor 356 ppi utilizati pentru vizionarea fotografiilor si a web surfing-ului.

Camera de 8 megapixeli poate filma la 1080p, dar nu se ridica totusi la nivelul iPhone 5, avand probleme serioase in ceea ce priveste performantele in lumina scazuta.

iphone5_blackbery_z10_intro400

Exista plangeri si in ceea ce priveste design-ul sau. Exteriorul sau inchis la culoare, monocrom, interupt doar de de logo-ul Blackberry ce se afla sub display, seamana izbitor de tare cu cel al iPhone-ului 5. Carcasa cauciucata de pe spate, face insa  ca telefonul sa se simta bine in mana iar materialele din care e facut il protejeaza pentru a nu se zgaria.

images

In privinta specificatiilor sale, memoria RAM a telefonului este de 2 GB si spatiul de stocare de 16 GB. Are un processor dual-core de 1.5 GHz, conexiune LTE (4G), Bluetooth 4.0 si port microSD.

BlackBerry Z10 poate reprezenta o alternative buna la iPhone pentru oamenii de afaceri, legati de munca lor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s