Fujitsu Lifebook 2013- 4 IN 1!

fujitsu-lifebook-2013-concept

Zilele trecute am vazut o poza foarte haioasa pe un site cu un domn intr-un avion, care avea la indemana 2 smartphone-uri, o tableta si un laptop. Nu m-am putut abtine sa nu ma gandesc la toate datile cand am carat dupa mine laptopul in spate, incercam sa fac poze cu tableta si sa imi caut telefonul prin buzunar in acelasi timp. Evident, avem nevoie de toate dispozitivele.

Si ma gandeam de ce nu exista un gadget care sa indeplineasca toate functiile? Sa ai o camera foto foare buna, sa poti vorbi la telefon  ( nu ma refer la vorbitul la tableta ) si sa ai o tableta practica cu multe aplicatii dar sa indeplineasca si toate functiile unui laptop, fara sa  mai cari cu tine atatea si atatea. Si-am dat un search pe Google. Si iata ca a venit si solutia!!

life_book_2013

Se pare ca nu doar eu aveam aceasta problema, asa ca Fijitsu vrea sa creeze gadgetul perfect : Fujitsu LifeBook 2013. Desi momentan se afla doar in faza de concept, noi speram sa-l vedem pe piata curand.

LifeBook 2013 este laptopul care intruchipeaza patru obiecte intr-unul singur: o tableta, o camera foto si un telefon intr-un laptop. Poti sa folosesti individual camera foto, telefonul sau tableta dar laptopul este dependent de aceste obiecte si nu poate functiona fara ele.

life_book3_lifebook-2013-2

Arata in felul urmator: este un laptop care are in partea din spate a display-ului o camera foto detasabila, iar in partea inferioara putem introduce un smartphone intr-un slot special. Fara smartphone, laptopul nu poate functiona deoarece acesta  reprezinta memoria interna si procesorul acestui hibrid.  Tableta functioneaza separat, dar in momentul in care o atasam la laptop este transformata intr-o tastatura virtuala. Dupa cum putem vedea in pozele de prezentare…nu arata deloc rau.

Nu se stiu specificatiile tehnice ale produsului si bineinteles ca exista semne de intrebare asupra felului in care va functiona, dar este un concept care cu siguranta va face o impresie buna pe piata laptop-urilor.

 

fujitsu-lifebook-2013-132742499671

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s