CataCombo Sound System- Highway to Hell sau Knocking on Heavens Door?

original

Nu stiu cum sa apreciez urmatoarea inventie. Ori suedezii sunt innebuniti dupa muzica, ori au un simt al umorului …deosebit, sau morbid as spune eu.

coffin-sound-system

Fredrich Hjelmquist , proprietarul magazinului de echipamente audio si video Pause, este posesorul primului model CataCombo Sound Systems. Cu siguranta, este pasionat de muzica! Atat de pasionat, incat si-a creat acest sicriu special, pentru a se bucura de muzica ce-i place si in viata de Apoi.

images

Unora poate nu li va parea ceva iesit din comun, iar daca sunt innebuniti dupa muzica si au aproape 25.00 Euro de aruncat…in groapa…atunci de ce sa nu ai parte de putin entertainment si dupa ce ti-ai incheiat treburile cu lumea pamanteasca?

Sistemul audio de ultima generatie , este conectat la internet prin 4G, si are un display pentru ca tu sa-ti poti face un playlist atent selectionat. Si nu-ti face griji ca te vei “plictisi” ascultand 10 melodii pe repeat pentru ca poti accesa milioane de melodii…doar ai o Eternitate inainte. Roaga-te doar ca prietenii tai cei mai buni sa nu-ti faca o farsa si in ultima clipa 🙂 Cum ar suna Gangnam Style la doi metri sub pamanat?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s