Experienta in-car la standarde Mercedes

Internet-u-pokretu-On-The-Go-mobilni-WiFi-Hotspot-03

Suntem pasionati de viteza , de performanta si de tehnologie. La fel sunt si cei de la Merceds-Benz.

Nu va ingrijorati pentru ca nu va vom vorbi despre motorizarile noilor modele Mercedes-Benz prezentate la saloanele international de profil. Compania este cunoscuta in intreaga lume pentru standardele ridicate pe care le stabileste in domeniul auto, pentru cele mai bune motorizari, design atragator, detalii impecabile, pentru confortul suprem, pentru eleganta si lux.

mercedes-benz-incar-hotspot-mobiles-internet-wlan-big

De aceea nu ne-am putut abtine sa scriem putin despre inovatia pe care acestia ne-au propus-o. Cu siguranta visati si voi la ziua in care veti avea un Mercedes. Si acum, compania va da un motiv in plus sa va doriti si mai tare !

descărcare (1)

Vorbim despre conectivitate Mercedes.

Providerul Autonet Mobile colaboreaza cu Mecedes-Benz pentru ca posesorii  elegantelor masini sa-si poata echipa modelele anului 2012 , dar si versiunile mai vechi ale C-, E-, S-, M-, R- si GL-Class cu sistemul  WiFi al companiei ce-ti transforma vehiculul intr-un hotspot de patru roti.imagesHotspotul vehiculului este activat de catre un router ce se afla instalat in portbagaj. La acesta se pot conecta pana la 4 dispozitive in acelasi timp. Asa cum si oficialii companiei declara, ai parte de o noua experienta in-car. Fiecare pasager se poate conecta la internet cu propriul device, indiferent ca este vorba de un iPad, o tableta la care sa te uiti la un film sau un smartphone pentru gaming. Este si mai util, atunci cand vrei sa-ti tranformi masina in birou. De confort beneficiezi deja, deci nu esti obligat sa-ti abandonezi munca atunci cand este pe drum spre o intalnire.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s