Skype este lumea toata!

skype-formac

Pe blogul firmei, patronul Tony Bates a facut anuntul victorios: Skype este utilizat zilnic de utilizatori din toata lumea, acumuland in total peste 2 miliarde de minute zilnic.

Numarul de utilizatori Skype a crescut considerabil anul trecut in luna noiembrie, cand Microsoft a pus capat serviciului Windows Live Messenger si a transferat toti utilizatorii la Skype. Desi existau multe persoane care se asteptau ca serverele platformei sa se ”prajeasca”, iata ca acest lucru nu s-a intamplat!

Skype-for-Windows-8_640x454

Mai mult, serviciul este mai popular ca niciodata. De ce? Pentru ca este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare : Android, iOS, Windows. Asta ca sa nu uitam sa mentionam si de calitatea apelurilor….si de faptul ca este FREE.     

Platforma este utilizata zilnic de peste 300 de milioane de persoane, peste 50 de milioane de internauti folosind simultan Skype, indiferent ca este vorba de telefon sau chat.

563765_10151408259868721_1535631576_n

Cei de la Skype au facut si calculul matematic pentru ce insemna 2 miliarde de minute intr-o zi: peste 33 milioane de ore impartite cu cei dragi sau 3805 de ani de zambete, si ar fi suficiente pentru a calatori pe Marte mai mult de 5400 de ori. Impresionant nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s