Gadgeturi care au grija de tine!

images

Traim intr-o lume a vitezei. Suntem constant pe fuga si adoptam un stil de viata rapid dar nesanatos. Incepand cu stilul de alimentatie si lipsa exercitiilor fizice, neglijam toate semnalele de alarma pe care corpul nostru ni le ofera si uitam sa avem grija de noi.

tinke-xl

Din fericire, traim de asemenea intr-o era a tehnologiei si exista o serie de gadgeturi si de aplicatii care inlocuiesc cu succes antrenorul personal sau care au grija de sanatatea ta. Mai interesant este ca iti poti stabili si target-uri. Daca v-am facut curiosi, in continuare va aratam cele mai utile dispozitive pe care noi le-am gasit:

gen__vyr_2254kc6335-04

  1. Nike FuelBand – iti ofera in timp real informatii complete despre numarul de calorii consumate, timpul de miscare si chiar si numarul de pasi pe care-I faci in decursul unei zile.
  2. Tinke- este dispozitivul care se conecteaza la iPhone si iti monitorizeaza ritmul inimii, nivelul de oxigen si tensiunea arteriala.
  3. Coarda electronica- este dispozitivul de fitness cu care poti contoriza timpul de efort, numararea caloriilor si are o alerta care te avertizeaza ca ritmul tau de exercitii este scazutjeffsdashboardmed
  4. Basis Band- Ceasul care iti numara bataile inimii si ii iti spune ce distanta parcurgi intr-o zi. De asemenea, iti monitorizeaza si nivelul de transpiratie atunci cand faci exercitii cu ajutorul senzorului galvanic pentru piele.
  5. Wahoo- este o banda care se aplica in jurul pieptului si trimite prin Bluetooth informatiile referitoare la ritmul tau cardiac.
  6. HAPIfork este un tacam disponibil in mai multe culori care te atentioneaza atunci cand mananci prea repede.hapifork-body
  7. Zeo Sleep Manager Pro iti monitorizeaza somnul pentru a afla de ce te trezesti obosit. Odata fixat pe frunte, iti inregistreaza undele cerebrale si–ti transmite datele care smartphone.

In privinta aplicatiilor pentru smartphone-uri , acestea te pot sfatui sa bei un pahar de apa pe ora, sa faci exercitii fizice, sau iti spun cand esti prea stresat. TimeStrech este aplicatia care iti aminteste ca trebuie sa te ridici de la birou si sa faci miscare. Noul Samsumg Galaxy S IV, are si el cateva functii care iti monitorizeaza starea de sanatate, iar in App Store, gasesti o sectiune special dedicata celor care fac jogging.

remedii-pentru-stomac-crop-644x416

Daca luam in considerare si frigiderul de la LG care iti spune in permanent ce ai in frigider, cand iti expira produsele si iti poate alcatui cel mai sanatos meniu pe care-l poti savura compus din produsele ce le ai in frigider, atunci nu mai ai niciun motiv sa nu duci un stil de viata sanatos si echilibrat!

LG_Frigider-cu-3-usi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s