Aplicatii romanesti utile

Android-Market-vs-Apple-App-Store

Indiferent ca este vorba de aplicatii pentru Andoid sau pentru iPhone si iPad, programatorii romani nu stau degeaba si au lansat un numar impresionant de aplicatii autohtone.  Fie ca sunt gratuite sau cu plata, cei de la appsromanesti.ro va fac topul aplicatiilor romanesti, punandu-le frumos pe categorii. Util nu? In plus au si propria aplicatie care poate fi descarcata din AppStore.

Dar din multitudinea de aplicatii…care ni se par noua cele mai utile?

 aplicatii_romania_smartphone_uri_86849000

App  Store:

1.       roDEX– toata lumea ar trebui sa descarce aceasta aplicatie, mai ales ca este Free!

2.       Codul Bunelor Maniere – includem aplicatia intr-o categorie aparte, impreuna cu roDEX. Costa 0.99 US$, si suntem de parere ca daca toti posesorii de iPad, iPhone si iPod ar folosi cele doua aplicatii…am trai intr-o lume mai buna!

3.       Taxa Auto 2013 – da…stim ca treceti prin drama taxei auto asadar aplicatia va calculeaza Timbrul de Mediu 2013 si Taxa de Poluare. (pret 0.89 €)

4.       Bestjobs.ro – mai simplu sa aflii in permaneta cele mai noi joburi. Depune-ti CV-ul si pregateste-te sa-ti schimbi viitorul.

5.       Last Minute- Trendul last minute incepe sa prinda si in Romania deci aplicatia este bine venita. Este Free si ne ofera ofertele last minute de la agentiile de turism.

android_romania

Google Play:

1.       Istoria Romanilor- Putina cultura generala nu strica!

2.       Intrebari Trivia- Trebuie sa recunoasteti ca si voi v-ati jucat macar o data Trivia. Daca nu, puteti incepe acum cu aceasta aplicatie gratuita.

3.       Redescopera Romania- Te ajuta sa descoperi cele mai frumoase obiective turistice din Romania, mai mult sau mai putin cunoscute. 

4.     RCA- Puteti verifica valabilitatea politei RCA. Aceasta se face cu numarul de inmatriculare al autovehicului sau seria de caroserie.

5.       La Cinema- Programul cinematografelor din Romania, impreuna cu lista filmelor si detalii despre filme si actori.

Toate aceste aplicatii pentru Android sunt FREE. 

Bineinteles, la fiecare din cele doua categorii mai sunt aplicatii pentru posturile de televiziune, de radio sau ziare din Romania care de asemenea pot fi utile, dar asta puteti sa hotarati voi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s