A simple and beautiful to-do list: WUNDERLIST 2

wunderlist-date-thumb

Exista tipuri diferite de posesori de smartphone. Sunt cei care l-au cumparat pentru ca este in trend, si sunt cei care l-au cumparat pentru ca au cu adevarat nevoie de el. Pentru cea de-a doua categorie de persoane, a fi eficient inseamna a-ti mari productivitatea in lucru printr-un sistem de organizare a task-urilor bine pus la punct si a avea acces rapid la date.

Printre sutele de aplicatii care exista, unele se pot dovedi a fi folositoare si pentru cei care nu-si lasa munca deoparte nici atunci cand pleaca de la birou. Todoist si Evernote sunt doua aplicatii mai vechi dar sunt bune pentru managementul activitatilor. Creezi usor liste to-do si salvezi notite si idei.

wunderlist

Insa, Wunderlist 2 este un task manager foarte eficient nu doar atunci cand vrei sa-ti organizezi lista de cumparaturi si ci cand iti iei toata munca din birou cu tine.  Poti seta un  reminder, salva note si imparti evenimente si liste cu partenerii tai de afaceri. In plus, poti alege cum sa fi informat despre modificarile pe care colegii tai le-au facut listelor, fie prin email, fie prin notificari.

Pentru fiecare sarcina se pot pune detalii explicative, cum ar fi perioada de inceput si de sfarsit a task-ului. Daca ai nevoie, poti si printa lista de care ai nevoie , doar cu cateva click-uri. Aplicatia este gratuita si datele sunt sincronizate usor intre dispozitivele mobile si desktop.

teaser

In privinta sistemului de operare, acesta functioneaza pe Windows, Mac OS X, iOS(iPhone, iPad, iPod) si pe Android. Mai exista si o versiune online, disponibila pe http://www.wunderlist.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s