Cu problemele pe care le-a avut iPhone 5…mai astepti iPhone 5 S?

iphone5-wallpaper1

Dupa lansarea de anul trecut a iPhone-ului 5, lumea a fost in extaz.: performantele foarte bune, design-ul perfect in stilul caracteristic Apple, si toate laudele aduse de entuziastii companiei.

In luna iulie , noul iPhone 5S va fi lansat pe piata. Dar sa ne aducem totusi aminte, si de problemele pe care modelul precedent le-a avut:

iphone-5-scratching-500x281

  • Gadgetul se zgarie foarte usor. Sumele cheltuite de utilizatori pentru achizitionarea gadgetului nu au fost deloc de neglijat. A fost cu adevarat neplacut pentru cei 1260 de ghinionisti si observe ca  iPhone-ul nou, era zgariat din cutie. La asta se mai adauga si zgarieturile ulterioare aparute mult prea usor pe carcasa.
  • Hartile au fost una dintre marile greseli ale Apple, considerate cu mult sub Google Maps. Si au si existat motive: orase situate in ocean, autostrazi care se termina nicaieri si cladiri supradimensionate.
  • Semnalul WiFi foarte slab. Desi reuseai cu greu sa te conectezi la o retea WiFi, semnalul era foarte slab.

tumblr_mbscoyicIG1qdxd2lo1_500

  • Utilizatorii sunt de parere ca bateria se consuma mai repede decat la versiunea precedenta, dar asta se datoreaza in mare parte sistemului de operare iOS 6.0, iar Siri pare a fi uneori confuza.
  • Au fost utilizatori care au postat clipuri cu dispozitivele lor care scoteau diferite sunete atunci cand erau inclinate, ca si cand o piesa s-ar fi desprins.
  • Problemele in iOS 6.1 cu privire la securitatea datelor. Un utilizator a postat un clip pe Youtube in care demonstreaza cat de usor este sa ocolesti sistemul de blocare al telefonului si sa ai acces la toate datele.
  • Camera foto, desi este mai performanta, filmeaza si fotografiaza prost noaptea. In plus, daca faci o fotografie intr-un loc foarte luminos, imaginea capata o nuanta mov, destul de suparatoare.

iphone5-vs-iphone4

Bineinteles ca imediat ce au fost semnalizate problemele, oficialii companiei au aparut in presa prezentandu-si scuze si promitand rezolvarea problemelor intr-un timp cat mai scurt, iar pe unele dntre ele au si reusit sa le rezolve.

Sa speram ca iPhone 5S va fi superior actualului model din toate punctele de vedere si clientii nu vor mai intampina probleme asemanatoare.

multi-colors-iPhone-5S-release-date

Exista surse care spun ca noul iPhone 5S ar putea fi lansat in mai multe variante. Pe langa faptul ca acesta va fi disponibil in mai multe culori, de asemenea va diferi si marimea ecranului. Specialistii de la Apple nu vor sa piarda segmentul de piata care este atras de marimea generoasa a smartphone-urilor Samsung, dar nici nu vor sa dezamageasca clientii vechi ai Apple care apreciaza formatul clasic al telefoanelor lansate in anii trecuti. Asadar, noul iPhone 5S, ar putea fi lansat pe piata in trei variante: unul cu un ecran mai mare de 4 inch, unul cu formatul clasic de 4 inch si unul cu un ecran de 3.5 inch care ar putea reprezenta cea mai ieftina varianta de iPhone.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s