Functionalitatea lui Samsung Galaxy S IV in iOS!

lookaway-660x378

Cand a fost lansat noul Samsung Galaxy S IV,in urma cu mai putin de o luna, ne si intrebam cat timp va trece pana cand vor aparea aplicatii pentru iOS care sa concureze cu functiile deja integrate ale lui S IV. Astfel, in AppStore a aparut ieri aplicatia LookAway Player. Bineinteles ca este varianta FREE!

images

Ce face ea? La lansarea celor de la Samsung, un demo al functiei care opreste rularea unui clip video in momentul in care utilizatorul isi indeparteaza privirea de pe ecranul dispozitivului, si il reporeste in momentul in care acesta isi intoarce privirea la ecran, a facut furori. Ei bine, acelasi lucru il face si aplicatia LookAway Player, pentru ca monitorizeaza in permanenta privirea utilizatorului.

Aplicatia functioneaza pentru iPhone 4S si modelele mai noi, precum si pentru iPad 2 si modelele mai noi. Momentan functioneaza doar pentru clipuri video de pe YouTube, si daca ii rostesti SHH!  in microfon si pui degetul la gura, aplicatia va opri sunetul.

lookaway-player-5

Am testat si noi seara trecuta aplicatia pe iPad-ul Mini si  merge destul de  bine daca ii dai setarile de sensibiltate la maxim. Cu SHH! am avut cateva probleme in momentul in care doream sa repornim sunetul dar vom considera ca aceasta este doar o eroare umana. In rest, e destul de funny sa o folosesti si poate fi destul de utila.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s