Ce am putea vedea la WWDC 2013?

wwdc_2012_2-11362508

Poate ca va intrebati de ce iPhone 5 S ar urma sa fie lansat in vara?  Ei bine raspunsul este unul simplu: WWDC 2013. Conferinta are loc in perioada 10-14 Iunie si promite cateva noutati.

iphone5-wallpaper1

Daca in ultimii doi ani, Apple a prezentat la WWDC versiuni viitoare de iOS, OS X, si Mac-uri, anul acesta conferinta pare sa fie dedicata iPhone-ului. Este simplu , Galaxy S IV promite mult, si odata cu disponibilitatea lui pe piata, vanzarile celor de Apple ameninta sa scada semnificativ.  Nu stim cati vor alege iPhone 5 in locul noului S IV. Lumea vrea deja ceva nou.

iphone 5s

Ca sa stam putin ca pe jar, asteptand 5 S-ul, pe internet au si aparut cateva imagini si noul dispozitiv. Nu stim insa, daca acestea reprezinta varianta corecta a terminalului. Ce stim cu siguranta este ca Apple a brevetat iPhone-uri flexibile cu ecrane laterale, precum si iPhone-uri cu ecran mulat, ce imbraca toata carcasa. Tehnologia nu este noua, cei de la Samsung prezentand display-ul YOUM  inca de la CES 2013, insa integrarea de ecrane OLED pe dispozitivele Apple, precum  si realizarea unor dispozitive ce au carcasa complet flexibila, ne entuziasmeaza!

iphone-ecran-lateral

Sa nu uitam si de faptul ca noul iPhone ar putea fi disponibil si in mai multe culori, precum si in trei marimi diferite ale display-ului.

multi-colors-iPhone-5S-release-date

Tot la WWDC este posibil sa vedem si un demo al unui iOS 7.0, precum si lansarea iRadio, acesta din urma dorind sa le confere un avantaj in fata competitorilor, deoarece utilizatorii iDevice-urilor ar putea asculta posturi radio populare gratuit.

iradio

Ar fi interesant ca la conferinta sa mai vedem si o varianta noua a lui Siri, precum si cateva imbunatatiri in cadrul Maps.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s