Genius a lansat noul mouse- RING 2

ringmouse2

Nu concureaza chiar cu Leap Motion, dar noul mouse de la Genius este interesant. Ring 2 este de forma unui inel de cauciuc care se pune pe deget, iar dupa ce i-ai conectat receiverul wireless la USB, preia controlul asupra sistemului tau.

La fel la si Leap Motion, poti misca mana in mod natural in aer sau poti misca un alt deget pe panoul de control integrat al mouse-ului. Acesta din urma are o rezolutie de  1250 dpi . Tehnologia se bazeaza pe o conexiune de 2,4 GHz , fara de care sistemul ar fi inutil.

Conform celor de la Genius, acesta functioneaza si de la o distanta de aprox. 10 m (30 feet), daca esti intr-un open space. Are 5 butoane, cu ajutorul carora utilizatorul poate glisa sau face click ( dreapta, stanga sau backpage).

genius_ring_mouse_2_diagram

Mouse-ul este compatibil cu Windows XP, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.4 si modelele mai vechi.

In privinta bateriei, aceasta este ultrasubtire. Pentru o utilizare intensa, probabil va trebui reincarcata destul de des. Din fericire, aceasta este Li-on si se reincarca la USB.

Daca vorbim despre design, dispozitivul este mai elegant decat predecesorul sau, mai confortabil, si are un led albastru care te avertizeaza atunci cand putera bateriei este scazuta.

La noi, modelul nu este deocamdata disponibil, dar in SUA si Canada se gaseste online la pretul de $49.9, in varianta Silver sau Titanium.

8168_01_genius_announces_ring_mouse_2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s