Gropometru. O aplicatie special pentru Romania!

gropi_gropometru

Daca pana acum nu ati auzit de aceasta aplicatie, cu siguranta v-a trecut prin minte cel putin o data sa numarati gropile de pe carosabil atunci cand sunteti in trafic. Gropometru face acest lucru in locul dumneavoastra, iar la sfarsitul zilei, puteti si vizualiza o statistica  a gropilor.

Nu va condamnam ca nu reusiti sa ocoloti toate gropile atunci cand conduceti. Sincer, e dificil sa faci slalom intre gropi, jaloane, muncitori si pietoni, intr-un sezon in care se lucreaza cu spor la reparatul drumurilor. Gropometrul este aplicatia care se foloseste de accelerometrul telefonului pentru a colecta date despre starea drumului.

Aplicatia functioneaza simplu: la o viteza mai mare de 20 km/h, incepe sa colecteze date despre starea drumului. Utilizand accelerometrul, inregistreaza oscilatiile, iar cele care au o intensitate mai mare decat valoarea prestabilita,  sunt marcate pe Gropoharta ca si gropi. Daca esti suficient de norocos incat ai evitat o groapa, o poti marca manual pe harta apasand butonul rosu.

Aplicatia se gaseste  in Google Play!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s