Panasonic Lumix DMC – G6

panasonic-lumix

Din seria DSLM (Digital Single Lens Mirrorless), Panasonic lanseaza cel mai nou model: LUMIX DMC-G6.

Aparatul este un “must have” pentru cei pasionati de fotografii, oferind imagini exeptionale datorita caracteristicilor sale: interval de sensibilitate intre ISO 160 si ISO 25.600 (in modul extins), sensor de imagine Live MOS (16.05 MP) si un motor de procesare Venus Engine ce permite captura video Full HD (1920 x 1080) cu 60 fps.

Functiile sale sunt cele care iti ofera posibiliatea de a captura cele mai frumoase fotografii pentru ca permit cea mai fidela reproducere a detaliilor:

“Low Light AF” si “Accurate AF” te asista la fotografierea in conditii de lumina scazuta

“Light Speed AF” si “Burst Shooting” face posibila capturarea imaginilor chiar si atunci cand obiectul pe care vrei sa-l fotografiezi are o viteza de miscare foarte mare. In plus, poti face fotografii in rafala la 7 frame/secunda.

Ecranul OLED este mai bun decat cel al predecesorului DMC-G5, avand o autonomie a bateriei extinsa si o reproducere impecabila a culorilor la un constrast 10,000:1. Vizorul Electronic (EVF) cu 1,440 milioane de puncte, are senzor de detective a ochiului, iar monitorul tactil de 3.0” si 1,036,000 pixeli, permite focalizarea selectiva a imaginii prin atingerea ecranului.

In privinta conectivitatii, acesta suporta conectivitatea WI-Fi si NFC, putand fi conectat la tableta sau la smartphone foarte usor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s