101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea 1

Businessman in a field text messaging

 

Din seria celor 101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci, astazi va prezentam primele 10 aplicatii pe care le propunem. Urmariti-ne zilnic pentru a vedea intregul top.

  1. PINTEREST – Pinterest este un site de socializare care functioneaza precum un panou virtual, pe care tu “agati” , adica organizezi, dar si imparti cu altii, lucrurile care-ti plac: imagini, hobby-uri, video etc.
  2. EVI – Evi este asistentul tau personal, alternativa lui Siri. Poti folosi Evi pe IOS, Android, sau pe calculatorul tau . Cere-i informatiile pe care le vrei si Evi iti va raspunde imediat.
  3. MAKE ME OLD – daca nu mai ai rabdare sa treaca timpul si vrei sa te vezi batran intr-o clipa, aplicatia Make Me Old te imbatraneste in cateva momente. Poti folosi fotografii de pe contul tau de Facebook, dim propria galerie sau iti faci una imediat.
  4. GOOGLE EARTH – Viziteaza orice loc din lume. Ti-ai dorit intotdeauna sa vezi cum arata Alaska, New York, Roma sau Tokyo? Poti viziualiza pana si Muntele Everest, sau poti face un tur interactiv al stratului Marte.
  5. GOOGLE GOGGLES– Aceasta aplicatie vine ca o completare a motorului de cautare, putand afla informatii despre un obiect, facandu-i o poza. Recunoaste si texte, opera de arta sau cladiri importante. Util nu?
  6. SHAZAM–  Aplicatia este compatibila cu iPhone, iPad si iPod, Android, Windows Phone, Windows 8 si BlackBerry. Daca asculati o melodie care-ti place dar nu stii cum se numeste, poneste aplicatia, si dupa cateva secunde vei afla numele si interpretul melodiei.
  7. PATH – Este mai mult decat un simplu jurnal. Cu aceasta aplicatie, poti comunica cu prietenii tai, poti partaja imagini, video, locatii, sau muzica, la care prietenii tai cei mai apropriati pot comenta. In plus, poti posta pe toate retele de comunicare si poti importa datele de pe acestea in Path, pentru a pastra toate amintirile in cel mai frumos jurnal.
  8. AARDVARK – Este un motor de cautare care conecteaza live utilizatorii cu prietenii, sau prieteni ai prietenilor, care pot raspunde la intrebarile utilizatorilor.
  9. BOINC – Prin acest software, donezi din puterea de calcul a computerului tau unor terti, care folosesc timpii morti ai procesorului tau pentru diferite proiecte: cercetari medicale, sau SETI (Search for Etra Terestrial Inteligence) de exemplu.
  10. ARTRAGE – Deseneaza si picteaza pe device-ul tau, ca si cum ai face-o in realitate. Foloseste diferite instrumente pentru a reda efectul picturilor in ulei sau acuarele, a schitelor facute cu creionul, etc. Creaza o adevarata opera de arta!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s