101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 2-a

Businessman in a field text messaging

A doua parte din seria celor 101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci inainte sa mori,  are cateva aplicatii pe care  sigur le-ai incercat pana acum. Cucereste cerul si adu-ti aminte de jocurile copilariei!

11. MIRC –  Daca nu ai intrat niciodata pe un canal mIRC, atunci nu poti spune cu adevarat ca ai stat pe chatt.

12. STELLARIUM –  Esti cu adevarat la un Planetarium. Vezi constelatiile, planetele si satelitii lor, simulari si stele cazatoare intr-un spectacol 3D realistic.

13. MATRIX SCREENSAVER – Toti fanii seriei Matrix trebuie sa incerce acest screensaver. Nu ai cum sa nu-l recunosti: coloane de cod verzi care ruleaza pe ecran.

14. SCUMMVM –  Este un emulator de jocuri  care suporta majoritatea jocurilor de genul poin-and-click , si este disponibil pentru toate platformele de operare. Daca vrei sa-ti aduci aminte de copilarie, bucura-te de unul din jocurile tale favorite din anii 90’ .

15. GAIKAIDaca ai un dispozitiv cu o conexiune stabila la internet, gaming-ul nu a fost niciodata mai accesibil. Serviciul de cloud gaming Gaikai este singurul lucru de care ai nevoie!

16. GOOGLE SKY MAP – Cucereste cerul cu Google si Android. Indreapta camera telefonului spre cer si descopera constelatiile.

17. FING –  Este cea mai buna aplicatie pentru managemenul retelelor. Aplicatia este disponibila atat in Google Play, cat si in App Store .

18. WINDOWBLINDSAranjeaza-ti desktop-ul in functie de propriile gusturi. Daca ai Windows XP, Windows Vista sau Windows 7, iti poti modifica toate setarile vizuale pentru a-ti personaliza computerul.

19. ZATTOO  Speram ca aplicatia va fi disponibila si in Romania in curand, deoarece este una dintre cele mai bune aplicatii pentru vizionarea canalelor TV.

20. CHEMSKETCH –  Cei de la Softonic detin aplicatia de care ai nevoie atunci cand vrei sa desenezi structuri moleculare in 3D.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s