101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 3-a

Businessman in a field text messaging

 

Stim ca v-am facut curiosi cu primele serii de aplicatii. Urmatoarele aplicatii iti sunt absolut necesare intr-o zi normala, pentru desfasurarea activitatii la birou, atunci cand vrei sa editezi texte, imagini, sau fisiere audio. Tot ce ai nevoie pentru stocare informatiilor, web browsing si putin Fun!!

21. JKIWI –  Nu te concentra prea tare la soft, ci la look-ul tau. Foloseste o poza si incearca sute de coafuri sau makeup-uri. Parca  ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa-ti faci suvitele acelea verzi, nu?

22. NOTEPAD ++ Un editor de text care permite editarea codului sursa specific unui numar mare de limbaje de programare, precum C, C++, Pascal, HTML, PHP

23. VIRTUAL DJ Stim ca esti talentat la muzica, asa ca nu puteam ignora programul de mixat muzica. Desi simuleaza complexa aparatura folosita de DJ in studiouri sau cluburi, este usor de folosit.

24. WIKANGO Acest detector de radar nu este functional in Romania, asadar, conduceti prudent!

25. CLOUD  Exista un singur cuvant pentru a descrie Cloud: genial! Poti stoca imagini, muzica, video si fisiere.

26. VIENNA –   Nu, nu vorbim despre  orasul austriac, ci despre un RSS/Atom reader pentru Mac OS X. Fluxul de informatii care este distribuit cu ajutorul acestor canale este mai usor de gestionat cu Vienna.

27. AUDACITY Este un editor si recorder audio open source, mai simplu spus, un program cu ajutorul caruia poti inregistra, edita si amesteca fisiere audio.

28. GOOGLE TRANSLATE Inlatura orice bariera lingvistica. Traduci o fraza sau un document din orice limba, si comunici usor atunci cand esti in calatorie intr-o tara straina.

29. SKYFIRE Unul dintre cele mai bune browsere de internet pentru smartphone-uri si tablete.

30. PIXELMATOR  O buna alternative la Photoshop, intr-o interfata mai simpla si intuitiva, dar care pastreaza toate functiile de care ai nevoie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s