101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 4-a

Businessman in a field text messaging

 

 

Nu te dezamagim nici astazi cu cele 10 aplicatii pe care trebuie sa le incerci.

31. DISKDIGGERIn cazul in care vrei sa recuperezi fisiere pierdute de pe hard drive, memory card sau de pe un stick USB, DiskDigger este cea mai buna solutie. Recupereaza fotografii, documente, muzica si video , fara efort.

32. JUSTIN TV –  Livestream-ul este foarte util atunci cand vrei sa impartasesti experientele tale cu cei dragi. Aceasta aplicatie este usor de folosit si nu ai nevoie de Wi-Fi sau timp de asteptare pentru uploading.

33. Q 10Un editor de text TXT  care elimina orice posibilitate de a fi distras, pentru ca tu sa te concentrezi exclusiv la scris.  Editorul functioneaza doar pe Windows si este FREE!

34. SNAGIT –  Este un program complex pentru capturi de ecran, care poate captura oricand si orice se intampla pe desktop. Folosesti efecte inainte de capturare, salveaza in ce format vrei, sau prelucreaza imaginea. Toate, intr-o dingura aplicatie!

35. VIRTUALBOX  – Oracle VM VirtuaLBox iti permite rularea unui sistem de operare (musafir) pe un alt system de operare (gazda) Cu versiuni pentru Linux, Windows si Mac OS X, este util atunci cand vrei sa testezi software dar nu vrei sa strici sistemul de operare gazda.

36. APACHE OPENOFFICEAsemanator cu Microsoft Office de la Microsoft, si compatibil cu majoritatea documentelor create cu Microsoft Office, acesta este un proiect open source, dedicat productivitatii in munca de birou.

37. 3D MARINE AQUARIUM SCREENSAVER –   Un screensaver care te face sa visezi cu ochii deschisi la zilele frumoase de vara si de vacanta, si iti face ziua mai frumoasa.

38. PAC-MAN KART-RALLY– Distractia cu Pac-Man trece la un alt nivel: in masinute. Personajele jocului nu au nevoie de nici un fel de prezentare!

39. GOM PLAYER Este un multimedia player versatil, gratuit, cu multe functii, cu un design atractiv si care poate reproduce un numar mare de formate audio si video. Mai trebuie ceva? Reproduce si in trei formate: normal,  HD si TV.

40. CALIBRECalibre reprezinta pentru eBook, ceea ce iTunes este pentru muzica. Este un cititor si convertor gratuit de carti electronice. Gestioneaza cartile electronice simplu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s