101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 5-a

Businessman in a field text messaging

41.. WUBI   Instaleaza Ubuntu in/din Windows. In loc sa instalezi un nou sistem de operare intr-o partitie separate,instaleaza-l intr-un fisier separat.

42. VIBER Nu credem ca nu ati folost aceasta aplicatie pana acum. Daca ai acces la internet, trimiti mesaje sau efectuezi apeluri gratuit. Singura conditie este ca si destinatarul sa aiba aplicatia instalata.

43. PANDA CLOUDCu noua tehnologie-  cloud computing- este cel mai bun antivirus free  al momentului. Nu are un consum ridicat de resurse si iti ofera protectie impotriva atacurilor malware sau alte pericole.

44. MINDOMOPune-ti ordine in ganduri! Acum e usor cu cea mai simpla reprezentare a modelului mental.

45. EMULEEste un program folosit pentru a descarca gratuitde pe internt filme, muzica, jocuri , software. Stim la ce va ganditi!

46. AIDA64 Tot ce ai nevoie pentru a-ti analiza si testa PC-ul. Programul afiseaza informatii detaliate si precise despre componentele hardware ale calulatorului, configuratia sistemului de operare si programele instalate in acesta..

47. TEAMVIEWER – Un program nu doar util, ci si necesar. Iti poti controla calculatorul de la distanta, atunci cand ai uitat ceva important la birou  sau iti poti ajuta un coleg,  cand este in impas. In plus, organizezi si intalniri sau prezentari online.

48. FENCESEste mai simplu acum s aai desktop-ul organizat. Cu aceasta aplicatie, iti imparti fisierele pe categorii , le aranjezi in casete, si le accesezi mereu simplu si usor.Este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

49. CAMTASIA STUDIO  Este un program usor de folosit atunci cand vrei sa  faci un tutorial video sau sa capturezi actiunile pe care le faci pe desktop in format video. Cele 4 optiuni: Record the screen, Record Voice Narration, Record PowerPoint si Imoport Media iti permit sa faci tot ce vrei!

50. RDIO  Din nefericire, acest serviciu nu este disponibil in Romania, insa asperam ca in curand s ane putem bucura si noi de milioanele de melodii.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s