101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 6-a

Businessman in a field text messaging

 

 

Sa incheiem saptamana intr-o nota vesela. Muzica, jocuri, video, si imagini partajate! Toate, in aplicatiile prezentate astazi:

51. FLIPBOARD -Este o aplicatie in care citesti posture din diferite surse. Este suficient  sa-ti alegi domeniile de care esti interesat (muzica, film, tehnoloie, etc.) pentru a citi cele main populare subiecte, organizate pe categorii.

52. GIMP Un program pentru editarea imaginilor la fel de bun ca si Photoshop, gandit ca o alternativa gratuita pentru utilizatorul “casnic”.

53. WINAMP Nu cred ca nu stiti deja de celebrul player cu functia sa de redare e fisierelor audio si video,  ce ruleaza in sistemul de operare Windows .

54. XBMC Iti poti transforma PC-ul intr-un media center complet. Are multe functii si optiuni si este disponibil pentru mai multe sisteme de operare. Tot ce ai nevoie pentru o seara de full entertainment.

55. AIMPO alternativa foarte buna pentru Winamp. Are mai multe functii, printre care si interfata in limba romana, care-l recomanda ca si un audio player complet!

56. JS GAMEBOY COLOR GAME CENTER  Este un Game Boy Color emulator scris in HTLM5 si Javascript, care ruleaza in browserul tau fara alt plugin. Te poti juca jocuri precum Super Mario Land, Tetris, Mega Man II, etc. O metoda perfecta de a omori timpul in pauza de masa.

57. DAEMON TOOLSUn soft care emuleaza functionarea unei unitati optice CD/DVD. In cazul in care ai o imagine CD/DVD pe hard disk, poti folosi programul pentru a citi ce ai pe imaginea respectiva  fara sa mai scrii CD-ul/DVD-ul. Foarte util cand instalezi jocuri, de exemplu. Dar cred ca stiti programul deja!

58. INSTAGRAM  O metoda rapida si usoara de a–ti impartasi pozele cu prietenii si familia. Poti aplica diverse filtre foto pozelor pe care le faci , si apoi le postezi rapid pe Facebook, Twitter sau Flickr.

59. OPEN SIGNAL MAPS Cel mai bun instrument pentru imbunatatirea calitatii semnalului tau cellular si Wi-Fi. Are harti pentru turnuri de cellule si routere WiFi.

60. PREY Daca ti-ai pierdut laptopul, tableta sau telefonul, sau si mai rau, ti-au fost furate, Prey te poate ajuta. Iti instalezi un agent pe dispozitivul tau, iar la nevoie, ii trimiti un semnal de la distanta, fie prin SMS, fie de pe Internet. Asteapta apoi  informatiile privind localizarea telefonului/laptopului.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s