101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci- partea a 7-a

Businessman in a field text messaging

 

Astazi urmeaza partea a 7-a din seria celor 101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci inainte sa mori:

61. PENULTIMATE  Combina experienta naturala a stiloului si a hartiei cu flexibilitatea si sincronizarea Evernote. Iei notite, faci liste de cumparaturi, schite, si scrii de mana!

62. DRAGON DICTATION Aplicatia iti permite sa editezi documente, sa deschizi aplicatii si sa folosesti calculatorul cu ajutorul controlului vocal.

63. LAYAR Realitatea Augmentata nu a fost niciodata mai accesibila!  Layar este un program care suprapune un strat virtual peste cel vizualizat prin camera telefonului tau, afisand informatii digitale in timp real despre lucrurile aflate in raza vizuala.

64.UJAM Este mai simplu ca oricand sa-ti faci propria muzica. Indiferent ca este amator, sau pro, poti compune, inregistra si aranja melodia pe gustul tau. Trebuie doar sa dai frau liber imaginatiei.

65.WORD LENS Traduci instantaneu din spaniola, franceza, germana si italiana in limba engleza, cu ajutorul camerei de filmat. Atunci cand esti intr-o calatorie si vezi un anunt pe care nu-l intelegi, trebuie doar sa scoti smartphone-ul si sa-i indrepti camera de filmat care textul pe care doresti sa-l traduci. Simplu.  

66. PSYKO PAINT Noi nu suntem talentati la pictura, dar nici nu trebuie! Aplicatia este usor de folosit, si iti ofera o varietate de instrumente, culori si efecte. Creezi adevarate opere de arta, demne de expus in galerii.

67. PREZI- Este solutia pentru cele mai reusite prezentari. Dupa ce descoperi aceasta aplicatie web, vei abandona pentru totdeauna fosta aplicatie. Pe cat este de spectaculos, pe atat este de simplu de folosit. Sigur vei avea succes!

68. ISOBUSTER Disponibil in mai multe limbi straine (nu si romana din pacate), este un program care te ajuta sa recuperetzi date pierdute sau sterse dintr-un hard drive. Alte caracteristici: administrare imagini de disc, convertire de formate de imagini d edisc, poate verifica un CD sau DVD pentru a vedea daca este defect.

69. XAMPP- Este in principal folosit pentru dezvoltarea proiectelor web. Este util pentur crearea paginilor dinamice, utilizand limbaje d eprogramare precum PHP, JSP, Servlets, si este disponibil pentru Microsoft Windows, Linux, Solaris si Mac OS X

70. MAGISTO –   Aplicatia tranfosrma clipurile video in filme frumos editate, in cateva clipe. Memoreaza cele mai frumoase clipe din viata ta, fara nici un efort.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s