101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 8-a

Businessman in a field text messaging

Pasionatii de muzica sunt privilegiati astazi: scoala de muzica, posibilitatea de a mixa si radio cu playlist-uri personalizate.

71. JET CLEAN –   Un program de optimizare si curatare a calculatorului, pentru a mari viteza sa de lucru.  Curata registrii, sterge scrutaturile invalide, curate memoria RAM, mareste performanta conexiunii la internet, tot ce ai nevoie pentru un calculator care sa rrleze optim.

72. GARAGEBAND –  Scoala de rock. Iti compui hituri, mixezi, masterizezi si inveti sa canti. Tot ce ai nevoie pentru a-ti face propria formatie.

73. PAPER–  O coala alba virtuala si mai multe instrumente pentru scris si desenat. Este tot ce ai nevoie pentru crearea unor mici opera de arta.Iti transformi iPad-ul intr-un carnetel sau jurnal, si partajezi rapid notite, schite, diagrame si ilustratii.

74. STEREOMOOD –  Un radio internet cu muzica pe placul tau. Impartita pe categorii, in functie de starea, dispozitia si activitatea ta.  Playlist-uri pe placul tau.

75. F.LUX  Un programel care ajusteaza luminozitatea monitorului, in functie de o serie de variabile: ora, locatie, pentru a nu deranja ochii.

76. TINEYE –   Este un site care is ropune sa gaseasca duplicate ale imaginilor pe internet. Urci o poza si motorul de cautare gaseste, pe baza unei tehnologii care companra pixelii, asemanari.

77. ADIUM –  Un messenger pentru MacOS care suporta mai multe protocoale de mesagerie instanta. Aim, Yahoo, ICQ, Jabber, Google talk, .MAC, Sameteme, QQ, Gadu Gadu, toate la un loc.

78. TRAKTOR –  Cei pasionati de muzica si de Dj au inca un program care le ofera o multitudine de functii pentru a-si creea propriul mix.

79. CHATROULETTE – Trebuie sa incercati acest serviciu! Este de tipul video-chat, si functioneaza dupa principiul jocului la ruleta. Cea mai inedita metoda de a cunoaste oameni noi! Lasa calculatorul sa aleaga aleator o persoana, fara a tine cont de sex, varsta, localitate, etc.

80. TRIPADVISOR –  Pentru o vacanta reusita, Tripadvisor este cel mai bun ghid. Review-uri ale hotelurilor, locatiilor, obiectivelor turistice, fotografii de vacanta, plus posibilitatea de a face rezervari la hoteluri, bilete de avion, case de vacanta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s