101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – partea a 9-a

Businessman in a field text messaging

Have fun – vezi cum ai arata ca un zombie, si invata-ti copilul conceptele fundamentale ale programarii. Pentru el, va fi ca o joaca!

81. COMICRACK  Un cititor de benzi desenate si Manga/ Manager pentru calculatoarele Windows.

82. LOQUENDOVocea in limba romana Ioana, este cea mai naturala voce pentru calculator, in limba romana. Ioana este o voce SAPIS care se integreaza perfect cu screen readere ca JAWS sau NVDA, permitand citirea informatiei de pe computer.

83. THE ENDLESS FOREST  Este un joc online multiplayer, in care jucatorul este o caprioara intr-o padure pasnica, fara abilitatea de a comunica si fara obiective setate.Un joc fara violenta.

84. SCRATCH  Este un limbaj de programare destinat copiilor. Este un joc prin care copiii pot descoperii concepte fundamentale ale programarii si ale matematicii. Devin creativi, invata sa gandeasca sistematic si sa lucreze in echipa.

85. ZOMBIE BOOTHCum ai arata ca un zombie? Dar prietenii tai? Distreaza-te cu aceasta aplicatie care te transforma in cateva clipe intr-un zombie authentic.

86. OPTIMISM Atunci cand psihologia face cunostiinta cu informatica. Este un ajutor pentru a combate depresia.

87. SANDBOXIETe lasa sa deschizi un program in siguranta, fara sa salveze setarile. Daca o aplicatie ti se pare nesigura, aceasta este metoda cea mai eficienta pentru a-ti proteja calculatorul.

88. PICASA Este  o aplicatie care te ajuta sa gasesti, editezi si sa publici poze de pe PC-ul tau. Daca ai cont Google, poti folosi Web Albums pentru a impartasi cu prietenii tai.

89. SOUNDCLOUD Este o platforma muzicala. Daca iti place un artist, un grup sau o casa de productie, devii Follower-ul acelui user.

90. BLENDER  Un software de grafica 3D.  Poti crea poligoane, fonturi vectoriale, curbe, NURBS, metaballs, animatii, sau jocuri.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s