101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci – ultima parte

Businessman in a field text messaging

Iata ca am ajuns si la sfarsitul listei noastre cu cele 101 aplicatii pe care trebuie sa le incerci inainte sa mori. Muzica, imagini, jocuri dar si utilitare, toate, intr-o lista care trebuie incercata.

91. ROCKETDOCK – Un utilitar care organizeaza scuraturi catre diferite programe, dosare, fisiere si functii ale windowsului, pentru ca tu sa ai acces usor la toate programele de care ai nevoie frecvent.

92. SECUNIA PSI Iti menti programele instalate pe calculatorul tau, mereu actualizate.

93. SMARTFTPIti permite sa transferi fisiere intre computerul tau si un server de pe Internet. Un client FTP perfect pentru avansati, si cei mai putin avansati intr-ale calculatoarelor.

94. INFOVOX IVOXPentru cei care prefera sa-si asculte calculatorul, pentru cei care au nevoie de suport audio sau ajutor pentru citit si pentru nevazatori, programul reda o voce placuta in 26 de limbi straine.Functioneaza pe Mac OS X.

95. MIPONYUn sotware pentru administrarea descarcarilor. Este in special folosit pentru a descaraca de pe site-uri precum Rapidshare, Megaupload, Hotfiles, Gigasize, Filefactory, Mediafire, Netload.

96. GOOGLE SKETCHUP – Un software de modelare 3D, care se adreseaza si incepatorilor. Poti crea cladiri, masini sau alte obiecte cu catev instrumente de baza. Apoi, le poti public ape Google Earth.

97. SPARKBOX – Spre deosebire de iPhoto, poti edita si ale imagini in afara  celor pe care le faci cu iDevice-ul tau. Ce imagine te inspira cel mai tare?

98. YOINK O noua frontiera pendru drag&drop in Mac. Incearca-l si tu!

99. OPERA – Un browser de internet care functioneaza pe mai multe sisteme de operare. Interesant este ca, acesta poate fi controlat prin voce (browser multi-modal) fiind rezultatul unui parteneriat cu IBM.

100. PIXLR-O-MATIC – Aplica multe efecte  pozelor tale facute cu smartphone-ul. O aplicatie de editat fototografii perfecta.

101. AKINATOR – Gandeste-te la o persoana si raspunde la intrebarile Duhului. A ghicit? Noua ne-a citit gandurile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s