1stFone pentru cei mici

1stfone

Tehologia ne-a captivat pe toti, de la cei mai mici, pana la cei mai in varsta dintre noi. Pentru cei mici, OwnFone a lansat 1stFone:  telefonul pentru copiii de 4 ani.

Telefonul nu are un display, insa are butoane cu contactele ce pot fi apelate.  Acestea sunt in numar de pana la 12, sunt pre-setate, si doar parintii copilului pot schimba contactele si numerele de telefon. Spre exemplu, poate avea 3 butoane, pe care scrie Mama, Tata si Acasa. Este foarte util pentru a tine legatura cu copilul tau, atunci cand nu esti aproape de el, fara riscul de a intra pe internet, sau sa consume creditul. Iar in privinta furtului, acesta nu previnta interes din moment ce doar cateva persoane, ce nu pot fi schimbate, pot fi sunate de pe el.

1stphone.1

In privinta caracteristicilor sale, producatorii spun ca telefonul este foarte rezistent, in ciuda dimensiunilor sale: o greutate de 40 de grame si dimensiunea unei carti de vizita. Pentru ca nu are functii suplimentare, bateria poate tine pana la un an, atunci cand este in standby.

Copii sunt atrasi de faptul ca au propriul telefonul, si il pot personaliza: pot alege culoarea device-ului si pot imprima modele diferite pe el. In plus, in partea de sus a dispozitivului, va aparea numele lor!

Pe site-ul oficial al companiei, telefonul este disponibil la pretul de 55 de lire sterline.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s