1 an fara Internet

images

1 Mai 2013 a fost data la care autorul Paul Miller a revenit online.  Acesta  s-a autoexilat de pe Internet timp de un an si a documentat intreaga experienta pentru site-ul  The Verge.

Intrebat la ce anume se astepta atunci cand a luat aceasta decizie, autorul a marturisit ca initial s-a gandit la lucruri marunte de genul  “trebuie sa gasesc un loc fara Google Maps, nu am la dispozitie Wikipedia, sau va trebui sa trimit o scrisoare adevarata”.

In realitate Paul si-a alocat timpul liber acum pentru introspectie.  A citit carti pe care nu le-ar fi citit in mod normal, si a scris lucrari pe care nu le-ar fi scris altfel. Nu a reusit sa faca tot ce si-a propus insa el considera ca a meritat.

De ce nu va folosi Google Glass? Pentru ca este de parere ca Google Glass nu foloseste Internetul pentru a-ti face viata mai usoara, mai bogata sau mai interesanta,  ci iti intrerupe viata pentru a face Internetul mai bogat cu lucrurile din viata ta.

Dupa revenirea online a avut 22000 de e-mailuri si nu mai stia cum functioneaza Facebook, iar marea promisiune facuta fata de cei din jurul sau a fost ca va fi un ascultator mai bun.

Intreaga sa experienta este interesanta. Voi v-ati deconecta de la Internet 1 an de zile?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s